Rubbermaid prullenbak: 15x de beste van 2024! [Extra Sale]

Met een Rubbermaid prullenbak haal je een robuust en uniek product in huis. Je zal dit merk wellicht herkennen van andere producten, aangezien Rubbermaid al meer dan 100 jaar spullen voor in huis maakt. In dit blog duiken we dieper in op de Rubbermaid afvalbak, zodat jij alles te weten komt wat je hoort te weten.

In dit artikel nemen wij je mee in de beste Rubbermaid prullenbak van 2024. Ook nemen wij je mee in waar je op moet letten bij het kopen van dit product en waarom je juist voor Rubbermaid zou moeten kiezen. Veel leesplezier en vragen of opmerkingen zien we graag terug in de reacties onderaan de pagina.

De beste Rubbermaid prullenbak van 2024

Tijdens het doen van onze product onderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen, populariteit, materiaalgebruik enzovoort.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste Rubbermaid prullenbak van 2024, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog. Welk product kies jij uit?

Goed om aan te geven: sommige van de onderstaande producten zijn in verschillende modellen en met verschillende inhoud te verkrijgen. Klik hiervoor even op “controleer prijs”‘ om het juiste model voor in jouw huis te vinden.

Zit jouw Rubbermaid afvalbak niet in bovenstaande lijst? Zoek niet verder en neem dan hier even een kijkje bij bol.com, waar ze meer dan 75 verschillende Rubbermaid prullenbakken op voorraad hebben.

Waarom luisteren naar ons?

Tijdens het zoeken naar de beste Rubbermaid prullenbak, hebben wij de allerbeste producten onder de loep genomen. Letterlijk honderden reviews zijn doorgenomen, waarbij we naar zowel de positieve als negatieve reviews hebben gekeken. Hierbij kijken wij onder andere naar de volgende punten:

  • Prijs van het product
  • Aantal reviews van kopers
  • Hoogte van de beoordeling
  • Kwaliteit aan de hand van de reviews
  • Features en mogelijkheden die het product kan bieden

Door dit op deze manier aan te pakken, konden wij een mooie lijst van goede producten samenstellen. Op die manier kan jij de beste Rubbermaid afvalbak voor jouw situatie vinden.

Wat is Rubbermaid?

Na het zien van de bovenstaande producten, heb je (waarschijnlijk) een goed beeld van wat een Rubbermaid prullenbak is. We willen je daarom meenemen in Rubbermaid als bedrijf zijnde, de achtergrond van dit bedrijf en nog veel meer. Lees verder.

Rubbermaid is in 1920 opgericht in de staat Ohio in de Verenigde Staten. Toen heette het echter geen Rubbermaid, maar de Wooster Rubber Company. Pas in 1933 werd de naam Rubbermaid geïntroduceerd.

Wat in 1920 begon met het maken van speelgoed ballonnen, is op dit moment uitgegroeid naar een merk dat allerlei producten voor in én buiten je huis produceert. Denk hierbij aan voedselcontainers, kast-organizers, opbergbakken, schoonmaak hulpmiddelen en dus ook prullenbakken.

De producten van Rubbermaid worden wereldwijd in allerlei winkels verkocht. Ook is dit merk heel erg sterk in bedrijfsafval en het maken van producten voor diverse bedrijven.

Een Rubbermaid prullenbak heb je echter niet zomaar gekozen, want je hebt dus de keuze uit veel verschillende groottes, soorten, kleuren en modellen. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Maar waarom zou je dan een prullenbak van Rubbermaid moeten kopen en in welke situaties is dit een handig product om te hebben? Daar nemen wij je nu in mee. 

rubbermaid afvalbak

Waarom een Rubbermaid prullenbak kopen?

Nu je weet wat de beste Rubbermaid prullenbakken zijn én waar je op moet letten als je dit product gaat kopen, is het belangrijk om te kijken naar wanneer je het zou moeten kopen.

Het is namelijk niet een product wat je zomaar even in huis haalt en er zijn veel vervangende producten op de markt. Vandaar dat wij je graag meenemen in de diverse redenen/momenten wanneer je voor een prullenbak van Rubbermaid zou moeten kiezen.

Het is belangrijk om deze redenen goed door te nemen, zodat je voor jezelf kan bepalen welke reden het meest op jou van toepassing kan zijn.

Divers en uniek assortiment

Allereerst is het goed om te benoemen dat het aanbod van Rubbermaid niet alleen divers, maar ook uniek is. Je vindt hier afvalbakken die je bij de andere populaire merken minder snel zal vinden.

Waar Brabantia bijvoorbeeld veel iconische modellen voor in de keuken heeft, en Homra veel afvalbakken met technische snufjes, is Rubbermaid op andere vlakken heel sterk.

Tevens vind je bij Rubbermaid ook losse onderdelen, mocht er een deel van je afvalbak een keer stuk zijn. Maar er zijn meer voordelen!

Meer dan 100 jaar ervaring

Een andere reden om specifiek een afvalbak van Rubbermaid te kopen, is dat dit merk al meer dan 100 jaar bestaat. Het is één van de oudste prullenbak merken ter wereld, wat ook wel aangeeft dat dit merk precies weet wat het doet. Deze bom aan ervaring zie je ook duidelijk terug in de kwaliteit van dit merk. Niet voor niets worden de producten van Rubbermaid wereldwijd verkocht

Perfect voor op kantoor

Een andere reden om specifiek voor het merk Rubbermaid te kiezen, is dat dit merk veel producten in het assortiment heeft die perfect te gebruiken zijn voor op het kantoor. Denk dan aan kantoor prullenbakken waarmee je afval perfect kan scheiden én die een grote inhoud hebben

Maar je kan ook denken aan afvalbakken met bijvoorbeeld een inhoud van wel 90 liter of meer dan 100 liter. Deze zijn bijvoorbeeld perfect om te gebruiken op een drukke werkplaats of een druk kantoor.

Voor iedere situatie de juiste Rubbermaid prullenbak

Het laatste voordeel dat we willen benoemen, is dat je voor iedere situatie wel een geschikte Rubbermaid afvalbak kan vinden. Zoals je bovenaan dit artikel hebt kunnen zien, heb je de keuze uit veel verschillende vormen, inhoud en kleuren.

Juist vanwege dit grote aanbod is de kans groot dat je een product vindt wat precies bij jouw wensen aansluit én dat precies bij jouw situatie past. Met dit artikel proberen we jou simpelweg een duwtje in de juiste richting te geven. 

Al met al meer dan genoeg redenen en momenten waarom je een Rubbermaid afvalbak zou moeten kopen. Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je dit product gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achter komen.

rubbermaid prullenbak

Rubbermaid prullenbak kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de beste prullenbak van Rubbermaid voor in je huis gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op jouw eigen behoeftes en op wat je op dat moment nodig hebt.

Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten hieronder opgesomd, in willekeurige volgorde. Niet iedereen zal elk punt even belangrijk vinden. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat je zelf kan bepalen met welke punten je wel rekening wilt houden.

Inhoud van de Rubbermaid prullenbak

Wanneer je een Rubbermaid prullenbak wilt kopen, is het als eerste verstandig om rekening te houden met de inhoud van dit product. Dit is tevens afhankelijk van hoeveel mensen er gebruik van gaan maken, maar ook in wat voor ruimte je dit item gaat neerzetten.

Zoals we eerder al benoemd hebben, heeft Rubbermaid diverse afvalbakken in het assortiment die perfect te gebruiken zijn op kantoren en bedrijven. Dit zijn dan ook producten met een grote inhoud of waarmee je ideaal afval kan scheiden.

Maar ook voor in huis heeft dit merk allerlei producten in het assortiment. Deze zijn wel wat kleiner dan de producten voor bedrijfsafval.

Soort deksel

Ook het soort deksel is een belangrijk iets waarmee je rekening kan houden. Hiermee bedoelen we vooral hoe je de Rubbermaid afvalbak kan openen en sluiten. Want ook hier kan je uit diverse typen deksels kiezen.

Sommige deksels zijn in bepaalde situaties tevens ook handiger om te gebruiken dan andere deksel. Houd er dan ook rekening mee of de manier van openen passend is bij jouw situatie. Je zal vooral onderstaande typen deksels tegenkomen, wanneer jij je gaat oriënteren naar een Rubbermaid prullenbak:

Kleur van de Rubbermaid prullenbak

Wellicht is het je al opgevallen bij het zien van de producten bovenin dit artikel, maar je kan bij Rubbermaid ook uit diverse kleuren kiezen. De meest populaire kleuren bij Rubbermaid zijn toch wel zwart, wit en grijs, maar ook in andere kleuren kan je een geschikt product uitzoeken.

Nu zal dit punt niet voor iedereen even belangrijk zijn, maar het is goed om te weten dat je hiermee rekening kunt houden.

Aantal compartimenten

Omdat je in Nederland je afval gescheiden moet aanbieden bij je afvalverwerker, is het voor veel mensen belangrijk om rekening te houden met het aantal compartimenten van de Rubbermaid afvalbak. Voor bedrijven is het zelfs verplicht om je afval gescheiden te verzamelen.

Afhankelijk van waar je dit product gaat plaatsen, kan je kiezen voor een Rubbermaid afvalbak met één compartiment, een dubbele prullenbak met twee compartimenten of een afvalbak met drie vakken.

Als je de keuze maakt om een Rubbermaid vuilnisbak met meerdere compartimenten te kopen, check dan ook even de inhoud per compartiment. Dit kan namelijk per prullenbak verschillen.

Vaak is het zo dat je van één soort afval meer produceert, dan van een ander soort afval. Juist dan kan het handig zijn als de vakken diverse groottes hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verschil aan restafval en groenafval. Maar bijvoorbeeld ook PMD afval, welke in de regel veel ruimte in beslag neemt.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. 

Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken. Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten aanschaft.

Prijs van de Rubbermaid prullenbak

Als laatste is het belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest en de prijs die daarbij hoort. Sommige mensen vinden het niet erg om een tientje meer of minder te betalen, maar niet iedereen heeft dat ervoor over.

De prijs van een Rubbermaid prullenbak begint vanaf zo’n €18 en kan oplopen tot ongeveer €670 voor als je het beste van het beste wilt kopen én opzoek bent naar industriële afvalbakken. Het is belangrijk om de prijs af te zetten tegenover de eigenschappen en kwaliteit, zodat je de beste waarde voor je geld krijgt. Houd er rekening mee dat jouw budget dus tussen deze twee bedragen zal moeten zitten. Houd er dus rekening mee dat jouw budget tussen deze twee bedragen in zal moeten zitten.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze én dat je de perfecte Rubbermaid prullenbak voor jouw huishouden hebt gevonden.

Wat vond jij van dit blog?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Foto van auteur
Prullenbakken tester
Hoi, ik ben Boyd! Prullenbakken, we hebben er dagelijks mee te maken! Ik heb in het verleden in een winkel gewerkt, waar we veel prullenbakken verkochten. Mijn missie met prullenbak.org is om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. We nemen je mee in de beste producten die je kunt aanschaffen.

Plaats een reactie